Main Page Sitemap

Spitsuren ns korting


spitsuren ns korting

weekend geldt de korting de gehele dag. Hoe moet ik deze prijzen interpreteren? Dan geldt voor u de prijs vermeld bij vol tarief. Voor de Intercity Direct en de ICE International dien je nog wel een aparte toeslag te kopen. Samenreiskorting bij NS International, bij NS International kan je ook samenreiskorting ontvangen op het binnenlandse gedeelte van het traject. De kortingspercentages van 20 en 40 procent gelden voor reizigers met bepaalde abonnementen. NS/Trein Spitsuren, de spitsuren lopen van 06:30 uur t/m 09:00 uur en van 16:00 uur t/m 18:30 uur. Daluren: De periode van maandag tot en met vrijdag tussen.00 uur.30 uur en tussen.00 uur.00 uur en tussen.30 uur.00 uur, op zaterdag en zondag en op NS Feestdagen. Plaats de OV-chipkaart wederom rechtsonder tegen de kaartlezer, en kies voor Toon alle producten op kaart. Ga hiervoor naar de NS Reisplanner en voer het gewenste traject.

Spitsuren ns korting
spitsuren ns korting

Waar in de voorwaarden Daluren en Spitsuren staat kan de overlap geen kwaad. Voor Altijd Voordeel geldt volgens de voorwaarden in de overlappende uren een korting van 40 en een korting van. Ik ga ervan uit dat dan 40 korting geldt (dus niet een cumulatie, en ook niet alleen maar de lage korting). Altijd korting op elke treinreis.

Facebook, google, nS Samenreiskorting geeft de NS-abonnementhouders de mogelijkheid om tot maximaal 3 personen met jan linders korting korting te laten reizen. Plaats je OV-chipkaart rechtsonder tegen de kaartlezer om te bevestigen. Dit laatste moet zijn "De periode van maandag tot en met vrijdag, behalve op NS Feestdagen, tussen.30.00 uur en tussen.00 uur.30". Controleren of je de bovenstaande stappen juist hebt doorlopen? Icon, beste antwoord door Tochjo, 17:26, hebt u geen abonnement? Graag weten wat de treinreis kost met 40 korting? Daluren zijn op werkdagen tussen 09:00 16:00 uur en tussen 18:30 06:30 uur. De korting is niet geldig bij de Thalys. Spitsuren: De periode van maandag tot en met vrijdag tussen.30.00 uur en tussen.00 uur.30.

Als u met iemand samen reist die een abonnement heeft, dan zou u van samenreiskorting kunnen profiteren. De korting is alleen geldig als je met een NS-abonnementhouder reist. Op of de zaterdag daarop. Inchecken tijdens de spitsuren zorgt ervoor dat je op vol tarief reist. De korting is alleen geldig wanneer je voor de daluren incheckt. De korting op je kaart zetten doe je tijdens dezelfde dag van reizen. Na 35 minuten weer met samenreiskorting verder reizen? producten/abonnementen (de overzichtspagina, waar je abonnementen in eerste instantie met elkaar vergelijkt) suggereert zelfs dat de vrijreizenperioden voor Dal Vrij Jaar anders zijn dan voor Dal Vrij Kwartaal en Dal Vrij Maand.

Ah kortingscode november
Ej kortingscode
Perry sport sale korting


Ook dan kan je terugbetaald worden voor je reiskosten. De actie is geldig.e.m. Klaar voor een dag die jullie nit meer vergeten? Niet class"p2" Meer info: a href" /a /p -40..
Read more
Elia Maastricht Actie: Op onze website rekenen we slechts.p.v. Wil je de heetste deals in je mailbox? Een paar woorden over Grieks restaurant Maastricht Elia en haar rol van de Oudheid..
Read more

Gamma korting elektrisch gereedschap

Kettingzagen, als u veel bomen of struiken in uw tuin heeft staan, moet u geregeld zagen of snoeien. Of het nu gaat om een heteluchtpistool of een verfstripper, met onze heteluchtpistolen


Read more

Aanbieding wildlands kortingsbon ingredients

Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en acties. Goedkope belgische het leven is te kort voor een rotjob webwinkels waar u direct online producten voordelig. Klantenservice Voor al


Read more

Linda festival nl/kras je korting

Tip nummer 3 om prijzen te winnen. Dit jaar hebben alle 3908 stuks een Brits tintje. Wil je meedingen naar deze prijs vul dan een ander goed e-mailadres in! Wil je


Read more
Sitemap