Main Page Sitemap

Spitsuren ns korting


spitsuren ns korting

weekend geldt de korting de gehele dag. Hoe moet ik deze prijzen interpreteren? Dan geldt voor u de prijs vermeld bij vol tarief. Voor de Intercity Direct en de ICE International dien je nog wel een aparte toeslag te kopen. Samenreiskorting bij NS International, bij NS International kan je ook samenreiskorting ontvangen op het binnenlandse gedeelte van het traject. De kortingspercentages van 20 en 40 procent gelden voor reizigers met bepaalde abonnementen. NS/Trein Spitsuren, de spitsuren lopen van 06:30 uur t/m 09:00 uur en van 16:00 uur t/m 18:30 uur. Daluren: De periode van maandag tot en met vrijdag tussen.00 uur.30 uur en tussen.00 uur.00 uur en tussen.30 uur.00 uur, op zaterdag en zondag en op NS Feestdagen. Plaats de OV-chipkaart wederom rechtsonder tegen de kaartlezer, en kies voor Toon alle producten op kaart. Ga hiervoor naar de NS Reisplanner en voer het gewenste traject.

Spitsuren ns korting
spitsuren ns korting

Waar in de voorwaarden Daluren en Spitsuren staat kan de overlap geen kwaad. Voor Altijd Voordeel geldt volgens de voorwaarden in de overlappende uren een korting van 40 en een korting van. Ik ga ervan uit dat dan 40 korting geldt (dus niet een cumulatie, en ook niet alleen maar de lage korting). Altijd korting op elke treinreis.

Facebook, google, nS Samenreiskorting geeft de NS-abonnementhouders de mogelijkheid om tot maximaal 3 personen met jan linders korting korting te laten reizen. Plaats je OV-chipkaart rechtsonder tegen de kaartlezer om te bevestigen. Dit laatste moet zijn "De periode van maandag tot en met vrijdag, behalve op NS Feestdagen, tussen.30.00 uur en tussen.00 uur.30". Controleren of je de bovenstaande stappen juist hebt doorlopen? Icon, beste antwoord door Tochjo, 17:26, hebt u geen abonnement? Graag weten wat de treinreis kost met 40 korting? Daluren zijn op werkdagen tussen 09:00 16:00 uur en tussen 18:30 06:30 uur. De korting is niet geldig bij de Thalys. Spitsuren: De periode van maandag tot en met vrijdag tussen.30.00 uur en tussen.00 uur.30.

Als u met iemand samen reist die een abonnement heeft, dan zou u van samenreiskorting kunnen profiteren. De korting is alleen geldig als je met een NS-abonnementhouder reist. Op of de zaterdag daarop. Inchecken tijdens de spitsuren zorgt ervoor dat je op vol tarief reist. De korting is alleen geldig wanneer je voor de daluren incheckt. De korting op je kaart zetten doe je tijdens dezelfde dag van reizen. Na 35 minuten weer met samenreiskorting verder reizen? producten/abonnementen (de overzichtspagina, waar je abonnementen in eerste instantie met elkaar vergelijkt) suggereert zelfs dat de vrijreizenperioden voor Dal Vrij Jaar anders zijn dan voor Dal Vrij Kwartaal en Dal Vrij Maand.

Ah kortingscode november
Ej kortingscode
Perry sport sale korting


Verlopen 20 euro korting op alles bij WeFashion. Meld u aan voor de WE Fashion nieuwsbrief en ontvang ook nog eens een kortingscode voor extra 10 korting in uw mailbox. Profiteer..
Read more
Exclusieve Univé korting ontvangen, met je Shopkorting account ontvang je altijd exclusieve Univé korting op alle getoonde verzekeringen op onze Univé pagina. Het zijn geen computerprogramma's en zij kunnen niet worden..
Read more

Studenten ov koningsdag korting

Dat is een slechte zaak. Soms was de rechter milder. Deze is van ProRail nog niet gekregen. Vragen die dienen te worden beantwoord zijn onder meer: Wat is het verband


Read more

Body en fit kortingscode oktober 2018

In de Nederlandse keuken is het nog niet erg populair, maar je kunt het prima verwerken in bijvoorbeeld sushi of allerlei salades, waarmee je meteen een flinke portie calcium en ijzer


Read more

Artis entree met korting

Skip the line met je ticket. Dat is echter niet alles ook vind je in deze dierentuin tal van verschillende boomsoorten en prachtige tuinen vol bloemen en planten. Zo zie


Read more
Sitemap