Main Page Sitemap

Spasense geldrop openingstijden


spasense geldrop openingstijden

genieten. De sauna is voor iedereen wel dé ideale plek om tot rust te komen. Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage. Reserveren, type, selecteer een aantal personen, selecteer een aantal1234. Beleef een treatments wellnessbehandeling, meer informatie over treatments, ontdek jouw decembermaand. SpaSense heeft onder andere een lavendelsauna, een infraroodsauna en een muzieksauna. Op deze pagina geven we meer informatie over alle mogelijkheden die dit wellnessresort te bieden heeft. Dit varieert van massages tot aan hele reinigingsrituelen, je kunt het hof van saksen 55 korting zo gek nog niet verzinnen. SpaSense is dé ideale plek voor degene die op zoek zijn naar een sauna waar service op de eerste plaats staat. Dit kan in het restaurant t Hof van Geldrop of het Buiten Patio.

De saunas zijn van aardige grootte, je hoeft dus niet bang te zijn dat je bij elkaar op schoot moet zitten. In totaal zijn er een tiental baden. Sommige mensen gaan alleen niet naar de sauna omdat ze niet echt houden van die hele grote parken en centra. Dit is een hip huisje die buiten bij SpaSense te vinden. Deze is gemaakt van kelohout en u ervaart hier de geur van dennen. De stoombaden ken je wel, dit zijn de ruimtes vol stoom waar de meest lekkere geuren in de lucht hangen. Los van alle cabines en ruimtes zijn er ook veel zwembaden te vinden, deze liggen voor een groot deel in de prachtige tuin van het park.

Sauna Wellness Openingstijden SpaSensespasense geldrop openingstijden

Korting zwembad de koploper lelystad openingstijden
Cool event scheveningen openingstijden

In het restaurant worden à la carte gerechten geserveerd. De stralen van deze sauna hebben een diepe werken op de spieren en de gewrichten. Deze baden zijn bijvoorbeeld zoutbaden of stoombaden. Als je een hapje wilt eten dan kun je twee dingen doen, je kunt naar het restaurant gaan of je kunt een plaatsje zoeken op de buiten patio. Daarnaast kunt u tot rust komen in de solekamer waar continue een hete luchtvochtigheid is en u kunt ontspannen op de stenen banken. Op beide locaties heeft u de keuze uit kleine maaltijden tot grote gerechten. Bekijk en boek 2 of 3 dagen 4*-hotel incl. Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, beleef de SpaSense ervaring, geniet van wellness bij SpaSense in Geldrop! Het binnenbad heeft een aangename temperatuur van 37C met een mooi uitzicht op de tuin.


Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten. Om voldoende energie te hebben is ontspanning belangrijk. Onbeperkt gebruik van alle Thermenfaciliteiten, geniet van een spannende avondfilm, reserveren is gewenst..
Read more
Dreigt er storm of ontij, dan bieden de oostelijke randmeren veiligheid en beschutting. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Op het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt in Zeewolde, in een oase..
Read more

Kortingsbon ova

Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Werkende kortingscode Zalando In stap 3 van de


Read more

Ps plus 25 korting

Om in aanmerking te komen voor de aanbieding, moeten in aanmerking komende personen de toepasselijke artikelen in het wagentje plaatsen en het betalingsproces voor de sluitingsdatum voltooien. NBA 2K15, standard discount


Read more

Hippe geboortekaartjes korting

Bij je proefdruk ontvang je een monstersetje papiersoorten en envelopkleuren. Bekijk je eigen collectie, verwijderd uit eigen collectie, deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Ook kunnen er via


Read more
Sitemap