Main Page Sitemap

Kortingscode fientje en co


kortingscode fientje en co

[email protected] fientje - en -.nl Auteursrecht: Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn eigendom van Fientje Co en mogen dus nooit door derden worden gebruikt voor welke doeleinden dan ook, zonder nadrukkelijke toestemming! Heb je een proefdruk of een pakket voor 12:00 besteld en betaald, dan worden ze dezelfde dag gedrukt en verzonden. Wil je ze vanuit een ander land versturen, neem dan even contact. Kan ik de enveloppen al vooraf ontvangen? Dan krijgen we dubbele opstartkosten en deze worden doorberekend in de kaartprijs. Op de prijzenpagina kun je alle prijzen terugvinden.

Hoe lang worden mijn ontwerpen bewaard? Hoe maak ik een account aan? Deze kan eventueel van de kaart afgehaald worden, tegen een eenmalige betaling van 20 euro. Fientje Co doet na het maken en versturen van de kaarten niets met je persoons- of kaartgegevens. Wat is het formaat van de kaartjes? Als je een kaartje naar je zin hebt gevonden klik je op 'maak deze kaart'. Bestel voor 1 euro een 1e proefdruk. Kies het mooist kaartje uit, en maak 'm precies zoals jij wilt. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen. Het leuke van onze kaarten is dat je zelf alle kleuren en illustraties makkelijk kunt aanpassen in onze ontwerptool. Daardoor een kaartje helemaal naar onze zin geworden!

Kortingscode shakespeare diever
Uber kortingscode invoeren


Pak deze korting, je ontvangt de kortingscode wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Pak deze korting, ben jij al fan van Zalando Lounge? November 2018 adidas kortingscode: 15 korting gratis..
Read more
December 2018 Myprotein geeft nu tot 60 korting op kleding bij de outlet Pak deze korting December 2018 Bij Myprotein kan je ook vegan eiwitten bestellen Pak deze korting December 2018..
Read more

Kortingscode witjesverzendhuis 2018

Contact, zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Kopen in witjesverzendhuis met geldig kortingscode in 2018, alle nieuwe witjesverzendhuis promotiecodes 2018 en Aanbiedingen : witjesverzendhuis reductie (coupon werk).


Read more

Kortingsbon klein kleding

Er wordt niet gewacht op kinderen die te laat zijn! Februari 2007 Uitnodiging JAV 2007 SOS nodigt al haar leden uit om op onze Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) aanwezig te zijn.


Read more

Sapph.com kortingscode

In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van de live chat welke in de webwinkel is gentegreerd. Wist jij dat als je jaarlijks overstapt van


Read more
Sitemap