Main Page Sitemap

Tikibad kortingsbon


tikibad kortingsbon

je bijvoorbeeld van een dagje Amsterdam of Rotterdam? Binnen 2 tot 1 maand voor de ingangsdatum, 75 van de prijs; Bij ann. Dit jaar gentroduceerd onder de nieuwe naam: Jongerentoer, deze zomer kan iedereen van 12 tot en met 18 jaar voor slechts 33 euro, 3 dagen onbeperkt door Nederland reizen. De NS raad aan om je zo kort mogelijk voor je eerste reisdag je couponcodes te verzilveren. De tienertoerkaart is dus dé ideale oplossing om, samen met een groep vrienden, lekker voordelig door heel Nederland te reizen. Bekijk de e-ticket voorwaarden, je kunt ook reizen met je mobiel. De geschiedenis van de tienertoerkaart Tienertoerkaart bestellen Heb je een leuke dag gehad met de tienertoerkaart?

Je kunt wel het. Tienertoerkaart terug van weggeweest, dit jaar als Jongerentoer. Goedkoop reizen met de trein in de zomer. Bekijk de datums, deel ervaring of je foto. Deze zomer is de Tienertoer dus weer terug.

Met Jongerentoer reis je 3x 1 dag in én bepaalde reisperiode. CJP en de tienertoerkaart hebben geen samenwerking meer. Je kunt dus niet meer kiezen voor een vierdaagse kaart. Zo kan je dus, met je Tienertoerkaart en je cultuurpas, een dagje Amsterdam, Rotterdam of Den Haag combineren met een voordelig dagje shoppen. Dit komt heel goed uit, want in de zomermaanden is er zoveel leuks te doen in Nederland. Met deze codes kun je je Jongerentoer gaan verzilveren. Na een afwezigheid van ruim zeventien jaar hebben de NS besloten om de tienertoer ook dit jaar weer te introduceren. Tikibad of een dagje naar, julianatoren, naar de, plopsa parken met korting, Dag- en Avondarrangementen Wunderland Kalkar, Neeltje Jans of bijvoorbeeld het. . Jongerentoer is dé opvolger van Tienertoer. Geldig op binnenlandse trajecten van Intercity Brussel en Intercity Berlijn en met toeslag in ICE International Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam. De tienertoerkaart is terug van weggeweest! Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek.

Tikibad kortingsbon
tikibad kortingsbon


Wil je meer weten over geld besparen en over kortingen, lees dan snel hieronder verder. De oorspronkelijke prijs wordt weergeven door de site en daarnaast de prijs die je er nu..
Read more
Korting Hema bij andere dierentuinen op 20 km afstand korting hema SEA life Scheveningen » op 26 km afstand korting hema Vogelpark Avifauna » op 57 km afstand korting hema..
Read more

Korting telfort glasvezel

Wil je een extra optie toevoegen, zoals extra internetsnelheid of een zenderpakket? Daarna betaal je het standaard tarief van 4,99/mnd. Glasvezel is enorm populair. Glasvezel internet maakt gebruik van dunne glasvezelkabels.


Read more

Kortingscode fotoalbum hema

Tijdens het weekend van Black Friday en Cyber Monday profiteer je van 15 korting op het gehele aankoopbedrag! Meld je nu gratis aan! Succes 100 15 korting op bijna alles! Sla


Read more

Collishop korting 2017

Hierdoor kan het aangeboden assortiment in de Colruyt-webwinkel verschillen van dat in de Colruyt-winkel. Het staat voor kwaliteitsvolle producten met een warme, gezellige uitstraling. Ze worden daar meteen verrekend. Zodra je


Read more
Sitemap